www.rotikka.com

Arcticrott`s
Power
Kennel
Rovaniemi

 

solkitummalla.jpg
 

 

Olemme pariskunta Rovaniemen Saarenkylästä.Saarenkylä on rauhallinen ja vehreä asuinalue Rovaniemen kaupungin pohjoispuolella..lukuun ottamatta meidän valtaamaa 3000 neliömetrin tonttia. Meidän tontilla harvemmin on kovinkaan rauhallista..puhumattakaan vehreydestä..mistä lie johtuu. Oiskohan meidän nelijalkaisilla hortonomeilla tassunsa pelissä…??

Koirat ovat kuuluneet meidän molempien elämään aina, ihan pienestä pojanpallerosta ja tytöntylleröstä asti. Jarmolla on aikuisiällä kuulunut aina kalustoon saksanpaimenkoira. Ja minulla (Katilla) on ollut rotikkaa ennen beagle ja lapinporokoira. Monenmoista on tullut rakkaitten koiraystävien kanssa harrasteltua elämän varrella.

Paljon on koiraharrastukselle annettu, mutta vielä paljon enempi on harrastus meille antanut.

Laumamme vierailevina tähtinä käyvät aika-ajoin Jarmon jo aikuiset lapset Eira ja Toni. He saivat 25.6.09 pikkusiskon, sisko ristittiin Mimmiksi:) Eli meidän laumassa on tapahtunut suuri muutos, tuntuu ainakin siltä,että koko ryhmärämää johtaa nykyään tämä pieni ihminen:)) Ainakin hän määrää tahdin ja kellonajat milloin mitäkin voi hommailla:) Koiralaumaamme kuuluu viisi vuotias Rottweiler narttu "Lyyra" joka on ensimmäisen rotikkamme Aken tytär. Lyyra on leikattu narttu jonka kanssa olemme kuitenkin jonkin verran näyttelyitä kierretty, koska kaunis tyttö hän on :), ja pitäähän miesten mieskin laumasta löytyä..Ruotsin tuontimme Rottrobis Ecke elvistelee sitte talon herra koirana, Ukko on nyt 4vuotias. Lisäksi laumaamme kuuluu viisi vuotias Apinapinseri " Kerttu" joka on hurmannut meidät ja läheisemme suurella pienellä olemuksellaan.

Ensimmäinen rottweiler tepasteli elämääni vuonna 2001,se oli suurta rakkautta ensimmäisestä märästä pususta lähtien. Ake, olit kaikkea mitä rottweiler voi parhaimmillaan olla. Kiitoksia rakas ystävä yhteisistä vuosista. Elät sydämissämme ikuisesti.

Ake oli siis uros rotikka, suuri persoona joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Akesta riittäisi juttua vaikka miten paljon. Aken myötä kuitenkin innostuimme harrastamaan pk lajeja, etenkin hakua. Kiitos mahtavalle reenausporukalle! Kiitos ja kumarrus etenkin Johannalle, joka on potkassu aina kun siihen on tarvetta ollut. Muutamat hakukokeetkin tuli kokeiltua kesällä 2006. Ei kyllä kovinkaan komealla menestyksellä, mutta kokemusta on ainakin saatu ja arvokasta yhteistä aikaa koiran kanssa.

Kasvattaja kurssille innostuimme lähtemään vuoden 2006 alussa ja ARCTICROTT´S POWER kennelnimi myönnettiin meille alkuvuodesta 2007. Kasvatustyössämme pyrimme tietysti rotumääritelmän mukaisiin koiriin, jotka ovat fyysisesti ja henkisesti ennen kaikkea terveitä. Ulkonäöllisesti arvostamme omille koirillemme ominaista vahvaa “vanhan mallin” olemusta.

 

 

katijarmotummalla.jpg

 

 

 

 

katijaake2.jpg

 


 

 

 

 

jarmorottis.jpg
 

minnanjapetjanht_mimmi25kk_220.jpg

Mimmi 2,5kk

 

 

kalassa.jpg

 

 

 

 

 

 

kotimme.jpg

 

 

 

 

 

jarmo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

talvikuvia_013.jpg